Såpbubblor!

Hej!
Idag har jag varit med om något häftigt. Morfar har köpt en pistol som skjuter ut såpbubblor. Det var jättemysigt att stå mitt bland alla bubblor. Jag försökte också att jaga dem så att jag kunde ta sönder dom. Det borde ni pröva.

image40

2 års kalas!

Hej!
Igår hade vi kalas hemma, en vecka för tidigt för min dag, men mamma fyllde år igår också så vi firade ihop. Vi hade gäster ifrån Norrköping, Strängnäs, Falköping och Jönköping. Vi var sammanlagt 13 personer. Jag fick en massa fina paket. Av Sara min kusin fick jag en grävmaskin, av faster Andrea och Mats fick jag en bilmatta och en massa bilar. Av farmor och farfar fick jag ett fotbollsmål och en fotboll. Av gammelfarmor Eivor fick jag pengar och en traktor. Nästa söndag på min riktiga 2 årsdag får jag paket av mamma och pappa, mormor och morfar och av Alma. Spännande!
Vi fikade och åt en massa goda kakor som "Eja" bakat och tårta. Sedan provade jag grävmaskinen och alla mina saker som jag fick. Jag hade att göra hela kvällen.
Tack alla för de fina presenterna!

             

Åter fint väder!

Hej!
Idag kom det fina vädret tillbaka. Skönt! Jag och mamma cyklade till lekparken när vi kom hem från dagis. Vi gungade och lekte i den stora borgen. Efter ett tag var vi tvungna att åka hem för det var matdax. efter maten badade jag och sedan var det bolibompa som vanligt. Då satt jag och mös med pappa i soffan.

image37

Hamburgare

image36

Idag fick jag hamburgare till middag. Pappa skulle ha grillat den men det började regna så mamma stekte på spisen i stället. Jag tycker om brödet, ketcupen, dressingen, salladen och tomaten. Men köttet  petar jag åt sidan.

Badkillen

image35Hej!
Idag har jag varit i badhuset med pappa. Jag var mer under än över battnet. Det var jätte mycket barn och badade. När jag kom hem var jag helt slut så jag sov en stund. På em. cyklade jag och mamma till affären och handlade lite. Jag fick en alldeles egen kundvagn som jag plockade ner massor av varori tex ölkorv och kaviar. När mamma kom till kassan och skulle betala vill hon inte ha ölkorven som jag plockat ner så den fick vi lämna tillbaka:)
I morgon är det dags för dagis igen ska bli kul, jag längtar.
Kram på er!

Solig söndag!

Hej!
Det fina vädret fortsätter att hålla i. Idag gick vid ut vid 9.30 och pysslade i trädgården. Mamma tvättade ute möblerna och pappa och jag grävde. Till lunch grillade vi korv och satt så klart ute och år på altanen. Sedan var det dags för min siesta. Sedan kom Johannes våran grann kille in och lekte med mig, jag fick hoppa på hans studsmatta. Jätte kul! På em. kom Martin och Oskar över och fikade lite och lekte. Efter en hel dag ute var jag ganska skitig på kvällen så det fick bli ett kvällsbad innan Bolibompa. Jag somnade 18.15 i soffan. Helt utmattad.
Kram på er!

image33

Grattis Morfar!

Hej!!
Vill bara tala om att min morfar fyller 55 år i morgon. Grattis Morfar! Han är bort rest så jag kan inte ringa och sjunga för honom. Jag hoppas att han får en bra födelsedag. Puss och Kram Albin


image32
Världens bästa morfar med sina två barnbarn. (Bilden är tagen för ett år sedan)

Vilken lördag!

Hej!
Jag vaknade kl:9.00, då satt mamma och pappa och åt frukost. Sedan åkte vi till en kompis till mamma som har två barn Erik och Julia. Där lekte vi och åt lunch. Sedan skjutsade jag och pappa mamma till jobbet för hon skulle jobba kväll. Vi fortsatte till Strängnäs där Mats och Faster väntade. Vi var på picknick i västerviken och det var fullt med folk. Sedan tog vi en promenad, då ropade Peter (farfars bror) på oss från sin balkong att vi skulle komma upp och hälsa på. Han hade besök av sitt barnbarn Alva. Vi fann varandra direkt och började busa. Efter det gick vi hem till faster där det vankades pannkakor till middag. Mums! Jag har verkligen haft en toppen dag.

 

Hjälpreda!

Hej!
Igår när jag och mamma kom hem ifrån dagis var vi ute nästan hela kvällen. Vi pysslade lite i trädgården och jag hjälpte mamma och vattna blommorna. Sedan kom pappa hem och vi invigde grillen för säsongen. Grannen susanne kom över och tog en öl med mamma och pappa för att fira att värmen var här.

image28

Grattis farfar!

Hej!
Idag är det Ulf dagen och då har min farfar namnsdag. Grattis farfar! Min farmor är och hälsar på farfar på Azorerna, hoppas att de har det bra. Mormor och morfar är också bort resta de är på cape verd öarna. Så det är väldigt tyst i telefonen på kvällarna för det är ingen som ringer och frågar hur min dag har varit:) Idag kommer min faster och hälsar på. Det ska bli mysigt var ett tagsen jag träffade henne.
Kram på er!!
image27

Azorerna nästa!

Hej!!
Nu längtar jag jättemycke efter min farfar så jag har bestämt mig för att ta en resväska och åka ner och hälsa på honom. Nä, jag skojar men det hade varit roligt om jag hade kunnat det. Men nu är det inte så lång tid kvar tills han kommer hem. Då ska vi busa.

image26

Påsk helgen!!

Hej!
Påsken har varit jätte bra. Jag fick en massa påskägg. Ett var det bilar i och ett var det en traktor, strumpor och kritor och det sista var det kex och Byggare Bob böcker. Jag var på fest på påskafton. Det var jag och tre bebisar. De skrek ikapp så jag hade fullt upp med att stoppa napparna i munnen på dem. Efter ett tag hittade jag ett par höselskydd som jag hade på mig större delen av kvällen. När det var dags för mig att sova kom mormor och morfar och hämtade mig. mamma och pappa stannade en stund till på festen.

image25

Upptäcksfärd!

Idag gick jag och mamma till skogen på en utflykt. Där gjorde vi en massa spännande saker. Vi träffade en häst och en getabock. Mamma visade mig en stor myrstack. Sedan kastade vi sten och plockade grenar. När vi blev trötta satte vi oss i solen på en sten. Vi var i skogen i 2 tim så när vi kom hem var vi både hungriga och trötta.

   

GLAD PÅSK!

Hej!
Jag vill önska alla som läser min blogg en mycket glad påsk. jag har hört av en tupp att jag ska få påsk ägg av faster och mormor och morfar och farmor. jag gillar verkligen påsken.
Kramar Albin.
image22

Jag längtar!

Hej !
Idag har min farmor varit på besök. Hon hann knappt komma in förrän jag ville att hon skulle läsa för mig. Sedan gick vi ut en sväng och gungade lite, men jag blev ganska fort trött. Efter det gick vi hem och åt potatismos och ugnsbakad falukorv. Sedan trodde alla att jag skulle sova middag, men det ville inte jag. PÅ eftermiddagen gick vi ut en sväng på altanen, då hittade jag min badbalja från förra sommaren. Tänk vad skönt när jag kan bada ute. Jag längtar så. Jag provade med kläderna på, för att få den riktiga badkänslan.
Soliga kramar Albin

image21

RSS 2.0