SKARA SOMMARLAND

Hej!
I helgen var vi på Skara sommarland. Oj, vad det var roligt. Ett jättestort vattenland med massor av roliga vattenbanor och bassänger. Sedan fanns det karuseller och bergbanor. En jätteläskig heter Tranan,den åkte jag 3 gånger. Min favorit blev gocart. Jag klarade precis längden för att få åka och oj vad jag körde. Man åkte två och två . Hit kan jag tänka mig att åka flera gånger. Ella hade det också bra. Hon hittade en babypool som hon plaskade i. Mamma och pappa blev som barn på nytt, nästan så jag fick skämas ibland.

                         

                          




GLAD MIDSOMMAR!!

Idag på fm var vi hemma och hade det mysigt. Vädret var på topp så pappa fyllde poolen så vi kunde svalka oss. Sedan gick vi till Rosenforsparken och dansade kring midsommarstången och fikade. Efter det åkte vi hem till min kompis Filip och åt middag. En super bra midsommar med bra väder och en massa lek.








En helg i jkpg

Förra helgen skulle mamma och pappa på fest hos tant Åsa som fyllde 30 år. Jag skulle följa med och vara hos morfar (mormor var i turkiet) ,medans Ella stannade hos farmor och farfar.
Jag och morfar pantade burkar och åkte corvett. Det var super häftigt. För pengarna jag fick för burkarna köpte jag bakugan.


En dag på Parken Zoo

Vi firade Svergies nationaldag på Parken zoo. Djur, karuseller och olika aktiviteter stod på programet.

Ella gillar djuren bäst

 Albin åker grodan


 Mamma Caroline vann en stor basketboll

 Albin och pappa Jonas åker tekoppen.

RSS 2.0