Cirkus!

Hej!
I lördags var jag med om något roligt må ni tro. Jag var på cirkus för första gången i mitt liv. Farmor och farfar följde med mig. Hundarna och elefanterna var roligast. Clownerna var jag lite rädd för och längtade hem då de kom fram till mig. Farfar har tagit några bilder ifrån cirkusen. Jag pratade hela kvällen och berättade om min upplevelse för mamma och pappa. Jag tror att de var lite avundsjuka som inte fick följa med:)
Albin

image52

Pappa+ Son= kärlek

Hej!!
Ville bara visa en mysig bild på mig och pappa när vi ligger på golvet i mitt rum och myser. Pappa är rolig och brukar busa mycker med mig./ Albin

image51

Min helg!

Hej!
Det har varit en lång helg, varit hemma från dagis i 4 dagar. I fredags var jag på Parken Zoo med en dagiskompis som heter Vinga. Vi hade det jätte mysigt, men mamma tyckte att det var lite svettigt att vara där själv med mig. Sedan på kvällen kom fam. By och fam. Pense-Sandell och grillade med oss. Jag var dock helt slut så jag tackade för mig redan vid 18:30.

På lördagen kom farmor och farfar. Mamma jobbade och pappa skulle pyssla i trädgården. Även denna dag kom jag till Parken Zoo då jag önskade det. Var där på fm och på em och kvällen var jag hemma och hade det mysigt med mamma och pappa.

På söndagen var vi ute tidigt och arbetade i trädgården. Vi håller på och lägger sten i en slänt. Jag har hjälp till jättemycket. Fint blir det! På em. åkte vi hem till Filips familj och fikade och lekte. Efter det grillade vi hemma, sedan var det dags för bollibompa och läggdags.

Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag/ Albin

image50 

Resultatet!

Hej!
Här kommer en bild på när jag är klar.

image49

Visst blev jag fin??

Första besöket hos frisören!

Hej!
Idag fick mamma och pappa för sig att jag skulle klippa mig. Jag fick först instruktioner av mamma hur det skulle gå till. När vi kom till frisörn fick jag sitta alldeles själv i stolen på en stor kudde. Sedan fick jag ett färgglatt skynke på mig. Jag satt blixt stilla i ca 10 min och tittade i spegeln. När jag var klar fick jag blå färg i håret. Coolt!

image48

Grävmaskinen!

Hej!
Jag har blivit en riktigt klippa på att använda min gravare i sandlådan. Farmor var på besök idag och hon var imponerad över hur jag kunde gräva. Jag tycker det är jätte roligt och kan sitta där en bra sund och hålla på. Tack Kusinen Sara för den fina grävaren, du visste vad jag ville ha:)

image47


Barnkalas!

Hej!
I söndags hade jag mitt efterlängtade kalas. Det var jätte kul. Vi fikade och busade. Jag fick också jätte många fina paket med olika spindelmannen saker. Det var 5 barn som hade fått förhinder, men de kommer på fredag istället. Jag och Filip hade roligt. Vi sprang och jagade varandra, spelade fotboll och lekte med mina bilar. De andra barnen var lite yngre så de kunde inte vara med och leka.

image46

Besök av Alma!

Hej!
I onsdags kom Alma och hennes mamma till oss. Vi har haft det jätte mysigt. Jag tycker det är mysigt att få krama och pussa på henne. Jag provade att ligga i hennes insats till vagnen, jag fick plats. Jag blev lite sotis på kvällarna när mamma gosade med henne för då vill jag ha min mamma för mig själv. Jag fick även prova att köra henne i vagnen. Då var jag stolt. Idag har de åkt hem och nu dröjer det tills vi kan ses igen.

          

Min födelsedag!

Hej!
På söndagen var det ju min födelsedag. På morgonen kom mormor och morfar och sjöng för mig. Jag låg i sängen med mamma och pappa. Av mormor och morfar fick jag en stor fin traktor som jag kan trampa på. Av mamma och pappa fick jag en blå cykel. Jag ville genast prova traktorn och cykeln.
På fm kom Sara och Henrik och åt lunch med hos. Mormor och morfar firade också 30- årig bröllopsdag. Så det var mycket att fira den dagen.
På em. kom Alma med sin mamma och pappa, då fikade vi.
Sedan var det dags för oss att åka hem till E-tuna igen.

       

Almas dop

Hej!
I lördags (5/5) var jag på Almas dop. Det var jätte spännande. Vi sjöng en massa sånger. Mamma och pappa läste en dikt som handlade om att bli fadder. Jag fick stå där framme i kyrkan och titta på när Alma fick vatten på huvudet. Hon skrek nästan ingenting. Efter dopet åkte vi hem till Almas mormor och morfar. Där fick vi mat och tårta. Almas morfar är jätte rolig. Vi busade och jag fick sitta på hans motorcykel. Häftigt!

image41

RSS 2.0