Kalas i Norrköping!!

Hej!!
Igår var jag, ella och mamma på 5 års kalas hos min kusin Sara och hennes lillasyster Astrid. Mormor var där och Eivor också. Vi fick god mat och fika. Jag och Sara bytte 5 års presenter. Sara fick saker till sitt dockhus och jag fick två fina piké tröjor och lego.






Olycksfågel!!

Olyckan har varit framme igen. Jag har brutit min vä. arm i tisdags 18/5 på dagis. Jag lekte med en kompis och ramlade in i ett staket. Ambulansen kom och hämtade mig och Ingrid min dagisfröken följde med. Pappa var på akuten och tog emot mig. De rtg armen och det var en ful fraktur så jag blev tvungen att op. armen. De la den till rätta och satte ett stift i armen. ska nu ha gips i 5 veckor. Mamma var i stockholm när olyckan hände så hon satte sig på ett tåg och kom direkt upp till avd. där jag låg. Mamma och jag sovöver en natt på sjukhuset.




Gårdsfest på förskolan!

HEJ!
Igår hade Ellas förskola gårdsfest. Tipspromenad och picknick. Tyvärr hade vi inte så tur med vädret, det regnade massor. Ella satt mest i sandlådan och lekte. Jag fick en ballong som var svår att blåsa upp.




Rosenforsparken!

Hej!!
Hela familjen cyklade till Rosenforsparken. Mamma skulle fota med sin nya kamera oc jag och ella fick vara modeller. Vi trivdes väldigt bra i den rollen. Här kommer några av bilderna. Mamma kan tyvärr inte visa alla då hon tog 150st.










ALBIN 5 ÅR

Hej!!
Idag har jag haft barnkalas och firat min 5 årsdag. Det var 10 barn plus mig. Mamma och pappa hade fixat med gott fika och en skattjakt, där skatten var en godispåse till varje barn.
Tårtan kom från Strängnäs och det var en Darth Vader tårta den var häftig.


Fika


Tårtan


RSS 2.0