Vandring i skogen!

Hej!!
Idag har vi gått en vandringsled i skogen. Vi passade på idag när det var lite sol. Jag gick en bit själv och en bit satt jag i bärstolen på pappas rygg. Vi såg en massa roliga saker, svampar som var giftiga, kottar, pinnar, fågelholk och grottor. Jag var helt slut efter vandringen och somnade skönt i min säng när vi kom hem.

image142

image143

Familjedag!

Hej!!
I lördags hade vi en riktig familjedag. Först var vi och badade på fm. med Filip och hans familj. Åkte hem och åt lunch och sov en stund. På em. skulle jag få gå på bio för första gången. "Elias den lilla räddningsbåten", jag satt stilla i 1tim 17 min inte dåligt va? Filmen var jättebra. Sedan var det MC Dounald som fick besök av oss. Jag somnade gott på kvällen.

       

Argbagga!!

Hej!!
För det mesta är jag en glad kille som gillar att leka med bilar. Men så ibland gör folk saker som inte jag gillar eller vill. Då kan jag bli så här arg...
image136

och så här arg..............

image138

Min nya huvudbonad!

Hej!!
Igår kom pappa hem ifrån en 48 timmars kryssning. Så klart hade han med sig presenter hem. En Viking Line båt, ett bilhopp och en rolig mössa som han fick för att det var oktoberfest på båten. Här provar jag min nya hatt.

image135

Vinst på tipspromenaden!

Hej!!
Jag vann tipspromenaden i söndags. Här kommer en bild på vad jag fick för pris.
image134

Kul Va!! Jag är nöjd min första vinst. Jag lovar att det kommer blir mer vinster i livet. Kram på er!

Min prinsessa Alma!

Hej!
I helgen fick jag även träffa min lilla prinsessa Alma. Hon är så sööt! Kan nu sitta själv och ta sig fram en bit på egen hand. Jag köpte en stor rosa bil till Alma som hon ska ha och leka med. Alma hade även köpt en present till mig som innehöll en spiderman bil. COOL!

image132

image133

Tipspromenad!

Hej!!
På söndagar är det en tradition att gå tipspromenad hos mormor och morfar, så även denna gång. Det regnade lite men jag hade med mig bra kläder för att vara ute i regn. Frågorna var svåra men jag tror att jag grejade de flesta. Mormor ska rätta min rad. Den kommer i JP på onsdag. Efter att vi hade gått rundan gick vi in i klubbstugan och fikade.

image131

Tatuering!

Hej!!
Vill ni se något häftigt? Jag har fått en tatuering på armen. Jag ville ha lika samma som morfar och självklart gör morfar allt man ber om:) Jag satt blixt still i flera minuter när pappa och morfar tatuerade mig. Kolla va cool!

image130

Husvagnsmässa!

Hej!
 I helgen har jag varit hos mormor och morfar. Vi kom ner fredag em. då gjorde vi inget särskilt mer än att busa. På lördag var jag och morfar och pappa på husvagnsmässa. Oj, vilka husvagnar och husbilar det fanns. Självklart fick man gå in i dom och provligga sängarna, prova baren och sitta vid ratten. Det var helhäftigt. Jag fick med mig en alldeles egen husbil som morfar köpte åt mig.

image128

När man är på mässa är det ett måste att fika. Jag fick välja själv och då blev det en kanelbulle.

image129

Solig em.

Hej!
Mamma hämtade mig kl 14.00 idag från dagis. Vi gick hem och åt mellis. Sedan tog vi på oss och gick ut. Det var så skönt väder ute. Jag cyklade och mamma sprang brevid. Vi tog en sväng ner till dammen. Det var fullt med folk som fiskade. Vi stod och såg på en stund men det var ingen som fick napp. Tog sedan cykeln hem igen. Det var dax för mat. Jag var så trött när jag åt så jag nästan somnade, har ej sovit på dagis idag. Efter maten fick jag bada. KL18.00 somnade jag helt utmattad. Sov gott!!

image125

image126

image127

Händelserik helg!

Hej!
 I helgen har jag haft fullt upp. Åkte i lördags morse kl:08.00 för att hämta Andrea och Mats. Jag skulle på utflykt med faster och mamma och pappa skulle följa med att köra oss dit.Utflykten var hemlig, men till slut stannade bilen utanför junibacken.
image120

Väl framme fick jag träffa Pippi och Karlsson på taket. Rida på lilla gubben och leka korvgubbe. Vi var där i tre timmar och busade.

     

Sedan somnade jag gott i vagnen. Vi åkte till strängnäs och åt mat för att sedan be ge oss hem till vikstavägen.


SÖNDAG

Mamma åkte tidigt för hon skulle jobba extra på 36:an. Jag och pappa skulle åka på rallycross. Vi packade en väska med fika och regnkläder. När vi kom fram hade bilarna precis tagit paus men det körde stora traktorer på banan som vat roliga att titta på. Vi var där hela fm och mot slutet blev jag trött och tog en paus i vagnen.

image124

På söndags kvällen kom farmor och farfar på besök en stund. Vi läste mina nya böcker och åt tacos. Somnade sedan vid 20:00 efter en rolig helg./ Albin

RSS 2.0