Kusinerna på besök!

Idag har vi haft våra kusiner på besök Sara och Astrid. Vi har firat Ellas dop, min födelsedag , mammas födelsedag. och Astrids ett årsdag. Mamma fick en fin blomstergrupp att ha ute. Jag fick LEGO och Ella fick bokstöd och en sparbössa.
Vi har ju haft toppen väder hela dagen så vi har bara varit ute och lekt. Det är jättekul att leka med kusinen Sara. De stannade och grillade på kvällen för att sedan åka hem till Norrköping när det var dags för kusinerna att sova.
Här kommer lite bilder ifrån dagen.

Mamma och kusinen Astrid.

Ella på altanen.

Jag på min skateboard.

 Jag och Sara kramas.

Ellas dop!

Hej!!
I lördags var det en stor dag för familjen Tengbrand. Ella skulle döpas. Allt gick jättebra. Det var fin sång i kyrkan framförd av Niklas Pense. Ella sa ingenting på hela tiden hon skötte sig galant.  För att Inte tala om hur fint jag skötte mig. Jag fick hälla dopvattnet i funten som syrran sedan fick på sitt huvud. Efter kyrkan var det dags för kaffe med sju sortes kakor och tårta. Vi är jättenöjda! Tack alla som deltog på den fina dagen.

 
Marcus och jag häller upp vattnet.


Faddrarna Åsa och Marcus.


Hela familjen!

De fina tårtorna.

Vilken härlig påsk!

Vi har haft en super bra påsk. God mat och fint väder. Har spenderat den mesta tiden utomhus med olika aktiviteter. Cyklat ,spelat fotboll, fikat, snickrat och varit i lekparken och mkt mer. På påskafton var jag och Ella hos farmor och farfar medans mamma och pappa var på påsklunch på Ulvhälls herrgård.  Andrea och Niklas var över och hälsade på och grillade på kvällen. Här kommer lite bilder ifrån helgen.





     


GLAD PÅSK!

Vi vill önska alla en riktigt glad påsk! Ät inte för mkt godis för då kan du få ont i magen, det har våran mamma lärt oss.
Kramar från oss!!




RSS 2.0