Snögubben!

Har nu gjort min första snögubbe för i år. Fin blev den, men tyvärr levde den inte så länge. Efter bara några timmar ramlade han ihop och började smälta. Synd att han inte fick leva längre. Kanske det kommer mer snö så pappa och jag kan bygga en ny.


Semla!

Hej på er!
Nu har jag ätit min första semla. Mamma visste inte om jag skulle gilla det så hon köpte bara två stycken ,så tänkte hon att jag kunde smaka på deras. Tyvärr så fick pappa ingen för jag åt upp hans. Har lovat pappa att jag ska köpa en ny åt honom.

          

Stolt storebror.

Hej!!
Nu har jag blivit storebror till en liten Ella. Hon kom 15/1 kl:20.20. Jag var hos farmor och farfar, för mamma kände på sig att det var dax. Mamma och pappa ringde på morgonen dagen efter och berättade den stora nyheten. Om jag blev glad. jag fick åka in på em och träffa min lillasyster. Åh, vad fin hon är. Jag tycker att hon är världens finaste.




Zorro och riddare Filip!

Hej!!
Igår hade vi huset fullt. mammas kompisar Malin och Jossan kom på besök. De hade med sig sina barn Filip och Saga. Vi åt lunch och fikade. Filip tyckte att mina olika dräkter var roliga. Vi klädde ut oss och lekte en massa olika roller. Jag var mest Zorro och Filip var riddare. Saga fick vara våran prinsessa. Efer en hel dag med bus var både jag och mamma trötta, men kul hade vi.



Lekmamma!!

Hej!!
Idag har jag varit hemma med mamma för dagis har haft planeringsdag. Vi var ute på fm och lekte för att sedan gå in och ta ett varmt bad. Sedan tittade vi på Micke & Molly. På em har vi lekt. Jag har varit Leonardo och mamma har varit min kung som har gett mig olika uppdrag. Snart kommer pappa hem då ska han få leka lite.


Bastu!!

Brr, vad det är kallt. En dag när vi hade varit ute och åkt snowracer hade pappa ordnat med ett bad och bastu. Oh, vad det var skönt. Vi satt där inne och hade lite grabb snack.


RSS 2.0