Feberfri!!

Jippi! Idag är jag feberfri, endast 37,5 på morgonen. Jag fick faktiskt följa med mamma och pappa till Plantagen och köpa lite vårblommor. Det var kul att komma ut och se lite människor. När vi kom hem klädde jag påskriset med fjädrar som vi ska ha på utetrappen. Det blev riktigt fint om jag får säga det själv.

image20

Helt slut!

Igår kväll hade jag jättesvårt att somna. Tillslut somnade jag i soffan helt utslagen. Pappa fick bära in mig i sängen efter en stund.
image19

Besök hos doktorn!

Hej!
Min feber vill inte ge mid sig, så idag ringde mamma farbror daktorn. Vi fick komme direkt. När vi kom dit ville de ta en massa prover. Ett stick i fingret, tempen och en pinne i halsen. Jag sa inte ett knyst. Efter det fick jag ett fint klistermärke på bamse. Sedan fick vi trätta en läkare som var kvinnlig, jätte gullig. Jag satt stilla i mammas knä när hon undersökte mig. Hon tittade i öronen , halsen och lyssnade på mitt hjärta och lungor. Ena örat var lite svullet och rött. Hon tyckte också att jag hade mycket slem i bröstet, troligtvis en liten lunginflammation. Jag fick medicin som hon sa att jag skulle bli frisk på snart. Efter besöket tyckte mamma att jag hade varit så snäll och duktig att vi gick till leksaksaffären där jag fick välja en traktor med släp. Vi gick också till MC dunalds och köpte glass.  Sedan åkte vi hem och lekte med den nya fina traktorn.
Massor av kramar Albin.

Picknick!

Hej!
Sjuk idag också. Feber och hosta, men jag är på gott humör ändå. Lite mammig kanske men det tycker jag att man får vara när man är sjuk. En sak är positiv när man är sjuk, mamma och pappa är extra snälla mot mig. Idag har jag och mamma haft picknick på altantrappan i det fina vädret. Termometern visade 35 grader på altanen. Mamma tyckte att jag behövde lite luft. Vi städade också lite på altanen så den blir vår fin.
Soliga kramar Albin.

image18

Sjuk!

Hej!
Idag har jag varit hemma ifrån dagis. Jag har feber och hosta. Mamma var hemma på fm. Sedan kom pappa och var hemma några timmar medans mamma redovisade en uppgift. Jag och mamma målade påskkort. De blev jättefina, kanske det dimper ner ett i din brevlåda:) Tråkigt att man är sjuk när det är så fint väder. Jag var ute en stund på altanen och tog lite luft. Kramar Albin

image17

2-års kalas!

Hej!
Nu är jag hemma från kalaset. Jag är mätt och belåten. Det var 5 barn och jag. Vi fick en massa goda kakor och glass. Men jag hade inte tid att fika jag lekte med alla roliga saker istället. När vi skulle gå hem fick alla barn var sin påse med vindruvor och en bil i. Snart är det dags för mig att ha kalas, det ska bli kul. Jag längtar.

  

Folkrace!

Hej!
Vilken härlig helg jag har haft. Igår besök på brandstationen och idag har jag och pappa varit på folkrace. Jättehäftigt! Bilarna voltade och krockade och jag bara applåderade. Vi var borta i 2,5 tim och jag satt stilla i min vagn hela tiden och tittade på bilarna. När vi kom hem hade mamma fixat lunch sedan var det dags att sova, för i em  ska vi på 2 års kalas. /Albin
image14

Besök på brandstationen!

Hej!
Idag har jag varit på öppethus på den nya brandstationen i eskilstuna. Man fick en jättefin hjälm. Jag provade att sitta i en brandbil. Jag tror att brandman skulle vara ett yrke för mig. Min faster Andrea och Mats var också med. Efter besöket på stationen åkte vi ner till stan och åt lunch. Sedan var det dags för mig att sova middag.
Trevlig helg!
image13

Byggare Bob mössa!

Hej!
I kväll har jag och pappa busat en massa. Det är så kul att pappa kommer hem tidigare på kvällarna så jag hinner busa innan jag lägger mig. Efter buset tittade vi som alltid på Bollibompa, men idag ville jag ha min fina mössa som jag har fått av farmor, jag vägrade att ta av mig den.

image12

Kvällsbadet!

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis  vid 15.30. Vi gick hem och åt middag. Sedan gjorde vi lite påskpyssel, jag fick måla egna påskkort. Jag fick nämligen jättefina pennor av min granne Nisse. Sedan var det dags för mitt efterlängtade kvällbad. Jag verkligen älskar att bada. Efter det såg vi på bolibompa. 19.15 sov jag i min säng. Så såg min eftermiddag ut.

                          

STÄDA

Hej på er!
För er som inte vet det så är jag väldigt duktig på att hjälpa mamma att städa. Att dammsuga är en av mina favoriter.
image9

Min första träff med Alma!

Hej!
I helgen har jag varit och hälsat på Alma. Hon var såå söt. Jag pussade och klappade på henne hela tiden. När hon var ledsen erbjöd jag henne nappen och salta pinnar. Konstigt nog valde hon nappen.



Jag fick inte hålla i henne själv men med mammas hjälp gick det bra. Jättemysigt!


Stensamlare!

Hej idag har jag varit ute och samlat en massa sten. Mamma har varit ledig idag så jag har varit hemma ifrån dagis.


Alma!

Äntligen ska jag få träffa Alma. Det ska bli så roligt har längtat jätteimage5mycket. Hoppas att hon blir glad för presenten jag har köpt.

Kattjakt!

Hej!
Idag hade jag kattjakt när jag kom hem från dagis. Katten blev lite rädd när jag kom farande på min cykel.
image4

AJ,AJ!

AJ,AJ!

Hej!
Idag har jag blivit biten av någon på dagis. Mamma tyckte jättesynd om mig. Det gjorde faktiskt jätteont och jag var jätteledsen. Mamma frågade ut dagisfröknarna om händelsen, men ingen såg något och jag skvallrar inte.
Kram

På väg hem från dagis!

P? v?g hem fr?n dagis!
Hej!
Idag gick jag och mamma hela vägen hem ifrån dagis, det tog dock 60 min. Ibland fick jag lägga mig ner och ta en paus. På väg hem hittade jag massor av roliga saker att göra tex: kasta sten, slå med en pinne, samla sten i min vagn och så vidare. skönt att äntligen våren är här.
Kram på er!

Äntligen en egen blogg.

Hej!
Nu har mamma och pappa äntligen fixat en egen blogg åt mig. Här ska jag skriva och berätta om allt spännande som händer. Jag hoppas att mina vänner flitigt kommer att läsa min blogg.
Hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0