Parken badet!

Hej!
Idag har jag varit på Parken badet. Vi hade strålande sol inte ett moln på himlen. Jag verkligen älskar att bada. Jag hoppade från poolkanten och dök ner i vattnet. Djupet i den poolen var så att vattenytan nådde till min haka, så den var djup. Efter en stund hoppande frös jag så jag skaka, då gick jag till mamma så satt vi på filten och mös en stund tills det var dax igen.

image96

image97

 

Kalkstensutsikt!

Vårt nästa stop var vid ett kalkstenutsikt. Inte så mycket att se, men nu har jag varit där iallafall.

image95

Julita

Hej!
igår var jag på utflykt men mamma, pappa, mormor och morfar. Vi började vår utflykt på Julitagård. Det fanns massor av får där. Tyvärr kom det ett stor buss med en massa tyskar som skulle gå runt så vi gick aldrig in i trädgården. Men det  var fint runt omkring.
image94

Tågresa med farmor & farfar

Hej! Denna veckan är jag ledig ifrån dagis. Mån+ tis har jag varit hos farmor och farfar. Vi har gjort en massa skojiga saker. Tittat på bårtarna i hamnen, lekt i en stor lekpark och sedan har vi åkt tåg till Mariefred. Det var spännande.

image93

Markoolio

Hej!
Idag har jag varit på Markoolio konsert. Hel häftigt. Trots vädret var det massor av folk och tittade. Han var jätterolig live. Rockade fett! Jag hade bra plats på pappas axlar. Efter en stund hoppade jag ner och rockade loss med mamma. Kan starkt rekommendera en konsert med Markoolio.

   

Chips kalas

Hej! I lördagskväll kom min kompis Filip till mig på middag. Vi lekte med mina bilar , tittade på film och åt chips. Hel mysig kväll!
image89

Smultron på strå!

Hej!
I lördags var jag och mamma på snigel jakt i vår trädgård. Vi hittade 11 stycken.När vi gick uppe på berget fann vi smultron. Det fanns massor och de smakade jättegott. Vi plockade och satte dem på ett strå för att sedan kunna äta upp dem.

image88

Ravelli släng dig i väggen!

Hej!!
Idag har jag spelat fotboll med mamma och pappa. Jag fick stå i mål. Jag lyckades riktigt bra om jag får säga det själv. Jag släppte inte in många mål. Ska fundera på om det är målvakt jag ska bli i framtiden.

image86

image87

RSS 2.0