Bakfest!!

Hej!
Igår var faster på besök. Mamma skulle träna och pappa var och körde gocart med jobbet. Då är faster så snäll att hon kommer över och leker med mig. Hon kom på en jätte kul grej igår, baka. Jippi!! Vi skulle baka muffins. Jag fick en alldeles egen deg som bestod av mjöl och socker, mums! De färdiga muffinsen blev jättegoda. Jag ville att faster skulle spara min "deg" så att mamma skulle se att jag hade bakat själv.
                                                                       BILD BEVIS

                                                 image119

Konsert!

Hej!
Igår hade jag besök av min kompis Filip. Vi hade jätte roligt tillsammans. Vi lekte med bilar, sprang och jagade varandra och så hade vi konsert för våra föraldrar. Det var uppskattat må ni tro. Alla diggade. Vi kanske ska starta ett band när vi blir större:)

image118

Äntligen!

Hej!image117
Äntligen har jag fått åka gummibåten på parken zoo. Det var jättekul! Jag styrde och pappa gasade. Jag satt stilla som en staty i båten. Lite läskigt var det med allt vatten runt omkring.

Drakflygning!

Hej!
Jag, mamma och pappa har försökt flyga drake. Gick dock inget vidare. Pappa och mamma sprang och sprang, men draken ville aldrig flyga. Kanske beror på att draken är gamal. Det är nämligen så att det är pappas gamla drake som han hade när han var liten. Då flög draken ialla fall. Det kanske beror på vem som ska flyga med draken. Jag får nog be farfar komma och visa hur man gör.

image116

Dagis!!

Hej!
I måndags började jag på mitt efterlängtade dagis. Det var så kul att få träffa alla kompisar igen. Just nu är vi bara 6 stycken barn. men nästa vecka kommer det nya som ska skolans in.
Att använs pottan på dagis går utmärkt. Det har inte hänt någon olycka än. Fröken tycker bara att jag är lite dålig på att få på mig byxorna efter toa besöket, men jag vill ju vara nakenfis:)

Mamma ber om ursäkt att det inte blir så mycket skrivet på min blogg denna vecka. Hon jobbar nämligen i södertälje och kommer hem sent på em. Hon ska bli bättre på att skriva nästa vecka./Albin

KOLMÅRDEN!

Hej!
Nu har jag varit två dagar på kolmården. Vi sov över hos kusinen Sara som bor ca 2km ifrån. Det var jättekul! Massor av djur och roliga lekplatser. Första dagen var jag på Bamseteater och delfinshow. Andra dagen var jag och lekte i Bamseland och åkte i safariparken bland vilda djur. Jag tror att jag tyckte aporna, delfinerna, sälarna och de vilda djuren var roligast. Höjd punkten var när jag fick krama Bamse och Lilleskutt.

      


Sagostigen!

Hej!
Igår var jag i Malmköping och gick sagostigen. Det var kul. massor av olika sagor fick man se längs en vandringsstig i skogen. I slutet av stigen var det en stor lekplats. Jag hoppade i hoppborg, åkte tåg, körde grävmaskin m.m.

                  

Hejdå blöjan!

Hej!
Jag kan stolt berätta att jag har varit utan blöjan i två veckor nu. Super skönt! Visst har det hänt några olyckor när jag har glömt bort att säga till, men mamma och pappa tycker att det har gått jättebra. Mamma har nu köpt massor av snygga kalsonger till mig.

image104

Besök hos Eja!

Hej!
När vi åkte hem ifrån Halmstad passade vi på att besöka mammas farmor. Hon hade lagat god lunch åt oss när vi kom. Sedan åkte vi till ett berg som heter Mösseberg. Där har de en djurpark och en stor lekplats. Det var toppen kul att få springa runt där och titta på alla djuren och prova alla roliga saker i lekparken. Sedan åt vi middag innan vi åkte hem mot Eskilstuna.

image101

image103

Halmstad!

Hej!
Nu har jag kommit hem ifrån min semester i Halmstad. Om jag ska beskriva semestern med ett ord blir det "blött". Det regnade varje dag, men mest på kvällarna och nätterna. Vi gjorde en del utflykter. En dag var vi i Falkenberg. Pappa besökte Carlsbergs fabriken och fick en rundvandring. Sedan var jag och pappa,Jonas och Alma i Båstad och åkte runt och tittade på olika saker. Tylesand var jag och mamma och pappa en fm och sprang på stranden. Semestern har varit mysig trots det tråkiga vädret. Jag har ju haft Alma att gosa med. Jag ska inte sticka under stolen med att det var skönt att komma hem. Borta bra  men hemma bäst!

     

RSS 2.0