VÅRSKOR!!

Hallå! Titta vad mamma och pappa har fyndat på stadium rean. Två par nya vårskor till mig. Fett coola! Det är fotbollskor, blir perfekt att springa runt med i vår. Jag är hel nöjd.




VILSTA!

Hej!!
Det blev inget Norrköping idag då morbror Henrik var magsjuk. Vi fick tänka om och då blev det en fm i vilsta med snowrace och korvgrillning. Helmysigt! Tyvärr sken inte solen, men vädret var helt ok.

     

Systeryster!

Hej!!
Nu har jag snart varit storebror i 1 månad. Jag börjar komma in i rollen riktigt bra nu. Hon är världens finaste min lillasyster. Snäll är hon också. Idag läste jag saga för henne när hon låg i min säng. Här kommer lite gosiga bilder på oss.




Pulka åkning!

Hej!!
Efter att ha varit på viloresa hemma hos farmor och farfar i helgen, var det mysigt att få en heldag hemma med mamma och Ella. Vi var ute i det härlioga vädret och åkte pulka. På em gjorde vi i ordning semlorna som jag och farmor bakat. Vi fikade innan pappa kom hem för vi kunde inte hålla oss. När pappa kom hem gick vi ut en stund men det var så mörkt så jag ville inte vara ute så länge.

    

RSS 2.0