JULAFTON!



Då var den efterlängtade dagen över. Så som jag har väntat på tomten, men han kom tillslut.  Dagen började med ett besök i strängnäs domkyrka. Åkte sedan till farmor och farfar och åt lite jullunch. Efter det följde jag med pappa, farfar, farmor och Andrea till kyrkogården och tände ljus.  Åkte sedan hem och där väntade mamma, mormor och morfar med fika. När vi satt och fikade dök tomten upp utanför. Jag sprang snabbt fram till fönstret och visade honom vägen in. Det var en väldigt snäll tomte. Han delade ut några paket skulle sedan iväg till andra barn på gatan. Vi fortsatte paket utdelningen själva sen.
Det var en peferkt julafton men mycket roliga paket. Tack tomten!!



GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Lusse lille.......

Finare stjärngosse får man leta efter, eller hur? Jag var den enda stjärngossen bland 40 barn. Det varett riktigt fint luciatåg, med mkt sång. Efter Luciatåget fikade vi inne på min avdelning. mamma och pappa fick smaka på mina goda pepparkakor som jag hade bakat.




BUS ALBIN!!

Hej!!
Idag när mamma kom och hämtade mig på dagis fick hon en chock. Jag och en kompis hade haft lite roligt med tuschpennor. Vi ville bli tigrar och målade oss på magen och ryggen. Till en början var jag ganska nöjd, men när jag upptäckte att det inte gick att ta bort blev jag lite bekymrad.Nu har jag lärt mig en läxa. Jag har lovat mamma att aldrig mera göra så.


RSS 2.0