Tårtbak till mamma!

Hej!
Idag fyller min mamma år. Jag och pappa bakade en tårta som överraskning till henne. Jag fick dekorera alldels själv. Se så fin den blev.

image215

En kusin till!

hej!!
Den 18/4 fick jag min andra kusin. Astrid ska hon heta. Allt hade gått bra och alla i familjen Almström mår bra. Sara är en stolt storasyster. Lite avundsjuk blir jag, det skulle vara coolt att få bli storebror någon gång.

image213

Äntligen vår!

Nu är våren här. Igår var det en toppen dag. Glass på altanen och korvgrillning med mamma, pappa,faster och farmor. Hoppas att vädret håller i sig.

image212

Premiärtur!!

Tjaba!!
Idag har jag provat, provat ,provat och provat min nya cykel. Den stod under ett täcke på garageuppfarten, först såg jag ett hjul sedan hela cykeln. Den går jättefort. Jag glömmer ibland att titta rakt fram när jag cyklar, men då ropar mamma på mig. I morgon ska jag träna på att bromsa.

image210

Mellis på dagis!

Hej!
 Igår när mamma kom och hämtade mig på dagis skulle vi precis äta vårens första mellis ute. Jag hade fått till uppgift att skura utemöblerna. Det smakade kanon gott. Jag åt tre mackor och drack yoggi. Mums!!


Mina kompisar

Mums!


Mata ankorna!

Hej!!
Nu är våren här. Åh, vad härligt! Jag och mamma gick ner till våran å hemma där jag bor och matade ankorna med gammalt bröd som vi hittade i frysen. Sedan gick vi en lång promenad och utforskade skogen på andra sidan ån.

image205

RSS 2.0