Byggare Bob!

Hej!!
Idag har Byggare Bob varit hos oss och spikat på vårat hus. Väldigt duktig snickare. Om ni har något att snickra är det bara att säga till så fixar Bob det.

      

Dr. Tengbrand

Hej!!
I morse mådde pappa och mamma inte så bra, så de var tvungna att gå till Dr. Tengbrands klinik. Där blev vi ordentligt omhändetagna. Fick kudde och täcke och riktigt hälsokontroll. Kan starkt rekommendera hans klinik.

     

Spindeln och draken!

Hej!!
Vi har fått två nya husdjur i familjen. Imsevimse spindel och Draken. Två mycket snälla och gulliga djur. Eller vad tycker ni ...............

image178

Tomteskogen!

Hej!!
Idag på fm åkte vi till tomteskogen. Tyvärr träffade vi aldrig tomten men han har väl så mycket att göra dagen innan julafton. Vi gick ca en timme, vi hade också en fika paus. Verkligen mysigt att få komma ut i skogen och springa av sig lite.

      

Filip på besök!!

Hej!!
I lördags kom min kompis Filip på besök. Han hade med sig en julklapp till mig. Pärlor och en pärlplatta. Filip stannade hos oss medans hans mamma och pappa åkte och handlade julmat. Vi hade jätte kul! Efter någon timme åkte vi hem och lämnade Filip hemma hos honom.

       

Julgran så fin!

Hej!!
I fredags kväll klädde vi vår fina julgran. Röda ocg guld kulor blev det. Jag hängde alla kulor på samma gren, men mamma fördelade sedan kulorna så det blev jämt.
Se såå fin den är.

Kungen på scenen

När jag är på Tuna Park på kvällarna brukar jag klättra upp på scenen som finns där och dansa lite.

 

Träffade en Tomte

När jag var på Plantagen så träffade jag en tomte han var nästan lika lång som jag.



Mindre än en vecka till Julafton.

Saras sång

I söndags hade jag min kusin Sara på besök



Hon lärde mig en ny sång den går

Uppe på berget finns ingen polis
där kan man gå naken å släppa en fis
Prutt Prutt

Lussesia

Idag har jag firat lussesia som jag säger. Vi började med att äta tomtemacka (vörtbröd) innan vi for till dagis. Där hade alla barn sina föräldrar med sig och vi satt i lekhallen och sjöng. Efter det så var det fika. Jag och en kompis visste precis var bullarna stog så efter sista sången rusade vi dit och tog oss varsin. När vi fikat klart var jag tvungen att gå hem för mamma var ledig idag. De fick kämpa ordentligt för att få hem mig från dagis. På kvällen var jag, mamma och pappa på stan där det var luciakvällsöppet där såg jag ett riktigt luciatåg.

 

Lucia i morgon

I kväll har jag lussevakat, jag ville inte sova utan var vaken till efter 21. I morgon är det luciafirande på dagis. Så idag bakade vi pepparkakor på dagis. Jag och min kompis smög sedan och tog kakor fast vi inte fick för fröken. Skickar med en bild hur jag såg ut som pepparkaksgubbe för ett år sedan. I morgon ska jag vara tomte. Det kommer nog upp en ny bild då.

Hej då


Snart kommer Tomten

Här sitter jag och väntar på tomten.



Idag är det bara två veckor kvar.

Spindelmannen

Igår bytte jag och kusin Sara julklappar med varandra. Jag fick en jättehäftig Spindlmannen-kostym av henne. Se vad tuff jag blir när jag förvandlas till Spindelmannen.
 

Bus på rummet!

Hej!!
Jag vet att det var ett tagsen jag skrev, men det händer så mkt nu så jag har aldrig tid att sätta mig vid datorn. Jag har i alla fall kommit på att jag kan klättra upp på min hylla, mkt rolig lek:) Mamma och pappa uppskattar inte leken lika mkt.

       

RSS 2.0