Olyckan!!

Hej!!
I onsdags den 27/5 var jag och pappa ute och cyklade på kvällen. Vi cyklade i rosenforsparken. Vi kom fram till en bro som gick över en bäck. jag skulle stanna för vi skulle gå över med cyklarna. Precis när jag skulle bromsa dök det upp en orm vid mitt cykelhjul,jag blev då rädd och glömde att bromsa. Åkte ut på bron och tappade balansen och flög rätt ner i bäcken. Fallet var på ca 2 meter. Landade i vattnet och slog i armen i en sten samt huvudet, som tur var hade jag cykelhjälm som tog smällen. Pappa ringde efter mamma som kom i ilfart. När mamma såg min arm åkte vi raka vägen i till sjukhuset där vi blev inlagda. På röntgen visade det sig att båda benen i min hö. underarm var brutna. Vi blev inlagda på barnavd. för att vänta på att jag skulle bli opererad. Operationen gick bra. Jag har nu hela hö. armen i gips,ska ha det så i 3 veckor för att sedan korta ner det till armbågen ska då ha gipset ytterliggare i 4 veckor. Jag har för tillfälligt svårt att använda min hö. arm och måste ha hjälp av mamma och pappa med det mesta. Jag mår efter omständigheterna bra och jag är gamla glada albin.

                   
på avd i väntan på op.                       Rtgbild av min brutna arm.


Nu ska jag åka ner till op. pappa håller på att busa med mig.


Här blir jag sövd av narkosläkaren Mikaela.


Vaknat efter op. Fick då två crossar av mamma och pappa för jag varit så modig.


Tant Prick busar med oss barn på avd.


Hos gipsteknikern Eva som fixar till mitt gips.


Hemma! Håller på att träna med armen.

Tack alla som har stöttat mig och min familj. Tack för alla fina presenter jag fått.

Se Upp!!

Hemma hos mormor och morfar går man aldrig säker, för de har ett vattengevär. När man minst anar det kan man bli blöt. Ni må tro att jag hade roligt i helgen. Mormor, mamma och pappa fick sig en rejäl dusch. Tänk vad kul man kan ha med lite vatten.


Brahehus!

Hej!!
I helgen var jag på besök hos mormor och morfar. Påväg ner till dem åker man förbi Brahehus som ligger i Gränna. Mamma och pappa lovade att vi skulle stanna för att besöka riddarborgen. Vilket äventyr. Jag gick ner i fängelsehålan och undersökte diverse krypin. Vi hade även med hos fika. Tyvärr var det en stor skata som åt på min bulle när jag för ett kort ögonblick la bullen åt sidan. Fick sedan slänga den goda bulle. Tycker verkligen ni ska göra ett besök om ni har vägarna förbi Gränna. Vilken utsikt!

        

Förskolansdag!

Hej!!
Idag har vi firat förskolansdag. Vi hade hattparad ifrån vreta förskola till orrlidens fotbollsplaner. Där dansade vi till Moraträsk, lekte och åt mellis. Vi skickade iväg en ballong i luften med ett meddelande på. Mamma och Ella var också med och firade. Det var roligt att ha mamma och syrran med.

   
Här är jag med några av mina kompisar, jag har fått låna Felix brandmann hatt.

Riddarkalas!

Hej!!
Idag var det dax för mitt riddarkalas. Jag vaknade kl:6 i morse och längtade.  Det kom 8 barn plus mig så vi var nio barn. Vädret var till och från ibland sken solen ,sen kom det en liten regnskr sen sol igen. Vi hade dukat ute för planen var att vi skulle ha kalaset ute och så blev det. jag fick så mkt fina presenter. Bilar, lego, riddarsvärd och sköld, linne, vattenflaska och boxhandskar m.m. Kalaset varade i två timmar. Vi lekte hela tiden så vi blev alldeles svettiga.
Tack alla vänner för att ni ville komma och fira min dag.

       

ALBIN 4 ÅR!

Hej!!
Igår fyllde jag 4 år. Åh, som jag har längtat och äntligen så var dagen här. Jag vaknade med sång av mamma, pappa och Ella.  Mormor och morfar ringde och sjöng för mig. Fick presenter och frukost på sängen. Gick sedan till dagis där jag blev firad av alla barnen. På em kom farfar och hämtade mig på dagis. Jag lekte med honom ända tills farmor och andrea kom. Då åt vi middag, jag hade önskat pannkakor fick det medans dom andra åt kasslergratäng. Efter maten skulle vi äta tårta och det var inte vilken tårta som helst utan en turtles tårta. Sedan var det present utdelning.
Tack alla för de fina presenterna och uppvaktningen på min födelsedag.

    

RSS 2.0