Azorerna nästa!

Hej!!
Nu längtar jag jättemycke efter min farfar så jag har bestämt mig för att ta en resväska och åka ner och hälsa på honom. Nä, jag skojar men det hade varit roligt om jag hade kunnat det. Men nu är det inte så lång tid kvar tills han kommer hem. Då ska vi busa.

image26

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej Albin!
Om du hade varit lite större så hade du kunnat få följa med mig och hälsa på farfar. Nu har du det nog bättre och roligare hemma och på dagis.
Vilken tur att du hittade hörselskydden för även om bebisar är gulliga så är det jobbigt när de skriker.
Kramar från farmor

2007-04-09 @ 14:18:59
Postat av: Anonym

Hej Albin!
Om tva veckor kommer farfar hem och da kommer jag och busar med Dig. Synd att Du inte kan folja med farmor hit och halsa pa men vi far val aka hit en annan gang. I kvall har det kommit tio nya golfare som jag atit middag med. I morgon kommer farmor och 35 st golfare och da kommer jag att ha fullt upp.
Du skulle vara har och titta pa alla korna som finns har. Pa den har on ar det 140000 manniskor och 150000 kor. De finns overallt. Ha det nu bra pa dagis och vi ses snart.
Kramar fran farfar!

2007-04-09 @ 23:34:25
Postat av: Faster

Hej Albin!
Du kan få ta en lite weekendresa till Strängnäs någon helg, så att mamma och pappa kan få göra något eget någon helg. Vad säger du om det? Då kan vi gå till den stora lekplatsen, mata ankorna och kanske äta glass om det är fint väder. Prata med mamma och pappa och se om du får lov till detta. Ses i morgon!
Pussar & Kramar

2007-04-10 @ 15:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0